Verzending & bezorging

Levertemijn

Sokkenexpress.nl verzendt bestellingen van maandag t/m vrijdag. Uw order wordt binnen 2 werkdagen aan u verzonden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan informeren wij u hier zo snel mogelijk over.
Ook is het mogelijk direct uw product bij ons te kopen op de markt, zo ervaart u geen levertermijn. U kunt van te voren contact opnemen zodat wij het product voor u apart houden.

Levermethode

De bestellingen worden in beginsel via de reguliere post verzonden. Deze kunt u terugvinden in uw brievenbus. Pakketten die niet door de brievenbus passen worden verzonden via de pakketpost van PostNL.
Alle bestellingen zijn te volgen via de track en trace code die u per email toegestuurd krijgt samen met uw orderbevestiging. Zo kunt u op elk gewenst moment zien waar uw bestelling zich bevindt.
Bent u niet thuis? Uw pakket wordt indien mogelijk bij de buren afgeleverd. Is dit geen optie, dan wordt u pakket naar een afhaallocatie in de buurt gebracht waar u deze kunt ophalen. U vindt dan een briefje in de brievenbus.
Is uw pakket na vijf werkdagen nog niet geleverd? Neem dan contact met ons op, zodat wij kunnen uitzoeken waar het pakket zich bevindt.

Verzendkosten

Onze verzendkosten zijn als volgt:
Binnen Nederland € 4,95
Bij bestellingen binnen Nederland met een orderbedrag boven de € 39,- betalen wij uw verzendkosten en worden de producten dus gratis bij u thuisbezorgd.

Let op: wij kunnen een gratis verzending alleen aanbieden wanneer hier ook daadwerkelijk een orderbedrag tegenover staat. Mocht bij retournering de bestelwaarde lager dan € 39,- zijn geworden dan moeten wij helaas alsnog verzendkosten in rekening brengen. Deze worden ingehouden op het retourbedrag.

Heeft u nog vragen? Stuur een E-mail naar: Jossocks@live.nl
Antwoord binnen 1 werkdag